Muumimukikeräilijät ovat jälleen kerran kuumana, sillä Arabia lanseerasi uuden Muumimukin, mitä saa vain yhdestä paikasta maailmassa – Japanista! Tämä muki on valmistettu erikoismukiksi Japaniin avatun Muumipuiston Moominvalley Parkin omaksi yksinoikeusmukiksi, ja sitä on siis saatavilla vain sieltä. Mukia ei myydä nettikaupasta vaan ainoastaan käymällä puistossa ja ostamalla sen sieltä, jonottamalla kenties muutamia tunteja.

Puiston avajaispäivänä mukia sai jonottaa kokonaisen päivän ja vaikka mukille asetettiinkin rajoitus kaksi kappaletta per asiakas, myytiin mukit loppuun nopeasti. Lisää on luvattu tulevan Arabian suunnalta mutta takuulla myydään nekin loppuun ja on lähes onnenkauppaa, että muki on saatavilla, kun puistoon saavut.

Miten sitten saada tuo upea erikoisuus? Muumimuki-kokoelma kun ei koskaan valmistu, ellei myös tämä muki sitä korista. Tapoja on siis kaksi, matkata Japaniin ja sieltä noin tunnin junamatkan päähän Tokiosta sijaitsevaan Moominvalley Parkiin ja jonottaa muki sieltä hintaan n. 32 euroa tai ostaa se joltain välikäsien kautta.

Luotettavia lähteitä mukin ostamiseen ovat Muumimuki.fi sivun suosittelemat Ihanaiset.fi verkkokauppa ja Muumimukitrahaksi.fi-verkkokauppa. Molemmista löytyy mukia silloin tällöin. Halvalla ei muki niistäkään kyllä irtoa, sillä kaiken vaivan, verotuksen ja matkakustannusten takia tulee mukille hintaa jopa 400-500€. Mukia on tullut myyntiin myös nettipalstoille mutta ole varovainen, sillä myös huijauksia on jo ollut liikkeellä. Jos ostat mukin tuntemattomalta, on paras tapa tehdä se kasvokkain.

Toivotamme onnea mukin hankintaan ja hyvää kevään alkua!

– Muumimuki.fi sivuston ylläpito